Un candidat independent ar putea fi solutia „clara si ferma” a USL la functia de primar al Sucevei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

USL trebuie să prezinte „o soluţie clară, fermă” la funcţia de primar al municipiului Suceava unde candidatul PDL este primarul în funcţie, Ion Lungu, a declarat luni, liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, arătând că USL Suceava ar putea propune, candidat la funcţia de primar al municipiului Suceava, o persoană fără implicare politică.

Potrivit preşedintelui PSD Suceava, desemnarea candidatului USL pentru funcţia de primar al municipiului Suceava aparţine PNL întrucât PSD l-a desemnat pe el candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Nechifor a arătat că pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar al Sucevei se fac în continuare analize de PNL în colaborare cu PSD pentru a fi propusă persoana care are cea mai mare şansă să câştige alegerile. El a spus că, potrivit sondajelor de opinie, majoritatea sucevenilor doresc ca viitorul guvern să fie constituit de USL şi că în aceste condiţii, trebuie găsiţi candidaţi şi la alegerile locale pe care sucevenii să-i voteze cu încredere.

El a adăugat că la funcţia de primar al municipiului Suceava este posibilă propunerea unui candidat independent care să reprezinte şi o soluţie dorită de suceveni. „E posibilă propunerea unui independent susţinut de USL, pe acelaşi scenariu de la Bucureşti”, a spus Nechifor care a arătat că o asemenea variantă este mai bună întrucât vor fi atrase voturi mai multe.

În judeţul Suceava, USL va propune candidaturi comune la funcţiile de primar în toate localităţile, a anunţat, în urmă cu două săptămâni, liderul PSD, Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de