Rectorul Adrian Graur ar putea fi contracandidatul lui Ion Lungu la Primaria Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Rectorul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, Adrian Graur, este unul dintre posibilii candidaţi independenţi pe care USL Suceava îi ia în calcul pentru şefia Primăriei municipiului reşedinţă de judeţ.

Preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a recunoscut, în cadrul conferinţei de presă de joi, că au fost purtate discuţii în acest sens cu şeful instituţiei sucevene de învăţământ superior, liderul liberal nedorind însă să ofere mai multe detalii.

„Nu trebuie să ne facem nici un fel de griji cu privire la desemnarea unui candidat din partea USL pentru lupta electorală în vederea obţinerii fotoliului de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. PNL Suceava are mai multe posibilităţi în acest sens, ori un candidat din rândul membrilor de partid ori o persoană neînregimentată politic. Până acum am descoperit trei persoane care ar avea şanse reale să câştige lupta cu Ion Lungu şi recunosc faptul că am purtat discuţii în acest sens cu rectorul Universităţii Suceava, Adrian Graur, dar şi cu alte două persoane de notorietate”, a declarat Băişanu.

Întrebat despre o posibilă candidatură din partea USL la Primăria Suceava, rectorul Adrian Graur nu a negat că nu a fost întrebat despre acest lucru, dar a spus că nu şi-a luat niciun angajament în acest sens.


Intră acum și în grupul de