CJ Suceava a aprobat in sedinta ordinara finantarea realizarii studiului de fezabilitate in vederea construirii centrului intermodal de la Darmanesti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava, în şedinţă ordinară

Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava: “Sunt informat că cererea de finanţare pentru modernizarea aeroportului Salcea a fost aprobată. Proiectul de modernizare a aeroportului este de 39 de milioane de euro. Aşteptăm semnarea contractului ca să dăm drumul la toate achiziţiile publice”.

Petru Ştirbu, consilier judeţean PSD Suceava: “După părerea mea se încearcă inducerea în eroare a noastră a celor din PSD. Din nou, nu se pun în mapă documentele ca să ştim ce să votăm pentru Dărmăneşti. Cele mai mari nerealizări ale CJ sunt la investiţii. Iar noi tot spunem că investiţiile sunt prioritare. Lunile noiembrie şi decembrie vor mai permite să mai facem ceva? La aeroport trebuie implementat cu orice risc acest proiect. Citesc însă cu stupoare că trebuie să dăm 10 milioane de euro.”

Gheorghe Flutur: “Politica dvs. a celor din PSD e a pumnului în cap. După ce am făcut eforturi pentru a primi banii, acum dvs. săriţi să criticaţi tot ce se face”.

Ovidiu Milici, consilier judeţean PSD Suceava: “În al 13-lea ceas ne luaţi în considerare şi pe noi cu strategia de dezvoltare a judeţului. Sunt curios dacă vicele Cadariu s-a consultat cu Flutur. Chiar Flutur a spus despre această strategie că este o barbologie. Nu înţeleg de ce Cadariu ne cere să votăm aşa ceva.”

Gheorghe Flutur: “E normal ca Opoziţia să ne contrazică. Echipa care va vota strategia judeţului se va angaja să o ducă la îndeplinire chiar şi dacă va fi vorba de regiune. Dezbaterea strategiei a fost publică şi nu făcută la crâşmă. Dacă membrii PSD nu vorbesc între ei, e altă problemă. Pe Milici nu l-am văzut interesat de ea. Suceava trebuie să fie cu un pas în faţă dacă vrea să fie capitală de regiune. Eu nu vreau să fiu Mischie, ci să facem strategii. Noi ne-am consultat. Interpretez că votul pentru strategia de dezvoltare e un angajament pentru PDL de a rămâne la conducerea CJ până în 2020 ca să punem în aplicare ce am votat. Vă anunţ că vor mai veni fonduri şi la spitalele din Câmpulung, Dorna, Siret, Humor. Maternitatea Suceava sper să primească 1,5 milioane de euro.”


Intră acum și în grupul de