Nechifor sustine ca presedintele Basescu este „un frustrat popular de dreapta” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

“Este foarte ciudat ceea ce a încercat să facă Traian Băsescu, să atace liderii UE”, apreciat luni, liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care consideră că şeful statului a pus în pericol situaţia României în parcursul european.

În cadrul unei conferinţă de presă, preşedintele PSD Suceava a ţinut să remarce însă că discursul virulent al lui Traian Băsescu înainte de a pleca spre Bruxelles nu a fost la fel de dur la Bruxelles.

Nechifor a mai declarat că mai ciudat este că Traian Băsescu, care se declară ca fiind un om de dreapta, s-a pronunţat deschis împotriva liderilor de dreapta ai Uniunii Europene. „Traian Băsescu este un frustrat popular de dreapta şi e deschis împotriva liderilor de dreapta ai UE”, a spus deputatul social-democrat.

El a subliniat că este intrigat că Traian Băsescu a făcut aceste declaraţii în condiţiile în care tot el este cel care a impus un calendar de împrumut internaţional şi Acordul cu FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană, care era prezentat ca o centură de siguranţă şi care s-a transformat într-un împrumut de 20 de miliarde de euro.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la plecarea spre Bruxelles, unde urma să participe la Consiliul European de toamnă, că România nu poate plăti la nesfârşit indeciziile liderilor europeni din zona euro, referindu-se la situaţia Greciei.


Intră acum și în grupul de