Alexandru Baisanu: „CJ Suceava s-a transformat in agentie de turism prost manageriata” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

“După trei ani de mandat la conducerea administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur a reuşit să transforme CJ Suceava într-o agenţie de turism prost manageriată care risipeşte banii publici”, a declarat preşedintele PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi la sediul organizaţiei judeţene a partidului.

Afirmaţiile au venit în urma unei analize prezentate de şeful liberalilor suceveni pe baza unui top al judeţelor organizat la nivelul ţării, în funcţie de numărul turiştilor primiţi în acest an.

“În acest top, judeţul Suceava se află pe poziţia a zecea, sub judeţe care au un potenţial turistic mult inferior Bucovinei, dar care iată că se bucură de o afluenţă mult mai mare a turiştilor. Atât eu cât şi colegii mei liberali am atras atenţia că proiecte de promovare a turismului care au drept motto doar << Hai să risipim banii >> nu vor aduce niciodată turişti”, a adăugat Alexandru Ştefan Băişanu.

Liderul liberalilor suceveni a mai spus că nu i se pare normal ca şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, să se ocupe de treburile pe care ar trebui să le facă Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în loc să rezolve adevăratele probleme cu care se confruntă judeţul. El a exemplificat cu implementarea de proiecte pe infrastructură, precum şi a celor cu rolul de a creşte calitatea vieţii în judeţul Suceava.

Potrivit lui Alexandru Băişanu, în trei ani de mandat, preşedintele CJ Suceava a cheltuit cu proiectele turistice suma de 7 milioane de euro, iar numărul turiştilor care vin în judeţul Suceava este într-o permanentă scădere. Liderul PNL Suceava a arătat că “numai la moaştele Sfintei Parascheva au fost într-o singură zi pelerini câţi turişti într-un an în judeţul Suceava”.

Cu cele şapte milioane de euro, a mai apreciat preşedintele PNL Suceava, mai bine se ridicau 18 hoteluri cu câte 50 de camere fiecare care să-i primească în condiţii cât mai bune pe potenţialii vizitatori ai judeţului, sau şi mai bine, se făceau 250 de kilometri de drumuri judeţene “la preţul corect”.


Intră acum și în grupul de