Acasă Politica Deputatul Mircea Irimescu sustine ca la viitoarele alegeri PNTCD va trebui sa...

Deputatul Mircea Irimescu sustine ca la viitoarele alegeri PNTCD va trebui sa faca alianta cu un partid puternic


Intră acum și în grupul de

PNŢCD va trebui să intre într-o alianţă cu un partid puternic la viitoarele alegeri, „ori pe o parte, ori pe cealaltă parte”, a declarat vineri deputatul PNŢCD de Suceava, Mircea Irimescu, arătând că au fost stabilite contacte cu PDL de mai multă vreme, mai ales că PPE, familie din care face parte PNŢCD şi PDL, nu admite ca formaţiunile membre să se posteze, în momente electorale, pe poziţii diferite. „Nu poate partidul răzbi singur. O alianţă e absolut necesară”, a spus Irimescu. El a menţionat că el face parte din grupul parlamentar liberal, conform înţelegerii de dinaintea alegerilor parlamentare din 2008.

Irimescu a mai spus că în 2008 a existat o deschidere a PNL faţă de PNŢCD, în special fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, care şi în prezent este preocupat de destinul PNŢCD, în timp ce conducerea actuală a PNL este mai rezervată. „Nu-l văd pe Crin Antonescu preocupat de chestiunea aceasta”, a spus deputatul ţărănist.



Întrebat dacă întâlnirea dintre liderii grupărilor din PNŢCD cu preşedintele Traian Băsescu va avea un rezultat, Irimescu şi-a exprimat scepticismul. „Nu vor acţiona unitar. Deciziile vor fi în două părţi: la Victor Ciorbea şi la Vasile Lupu. Nu e dialog. Sunt probleme mari”, a spus Mircea Irimescu. El a arătat că, personal, rămâne în actuala situaţie, de membru al PNŢCD şi parte a grupului PNL din Camera Deputaţilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version