Senatorul Orest Onofrei: „Mircea Geoana e doar un pretext pentru lupta pentru putere din PSD”


Intră acum și în grupul de

În PSD se consumă acum un conflict deschis între preşedintele partidului, Victor Ponta şi conducătorii de drept ai PSD, Adrian Năstase şi Ion Iliescu, este de părere secretarului Senatului Orest Onofrei, senator PDL de Suceava. „Victor Ponta insistă pentru sancţionarea lui Mircea Geoană în timp ce Ion Iliescu şi Adrian Năstase, cu experienţă, realizează că demersul e inutil”, a declarat marţi senatorul sucevean.

Potrivit acestuia, în prezent, se asistă la prima confruntare serioasă la care participă preşedintele PSD, Victor Ponta, iar deciziile contradictorii din PSD privindu-l pe preşedintele Senatului, Mircea Geoană. dovedesc o luptă dură pentru conducerea partidului. „Mircea Geoană e doar un pretext pentru lupta pentru putere din PSD”, a spus Onofrei.

El consideră că în aceste condiţii liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie să tragă învăţăminte pentru ceea ce se poate întâmpla până în 2014 cu candidatura lui la preşedinţie. „Sunt acum întărite speculaţiile privind candidatura la prezidenţiale şi că până în 2014 e drum lung”, a mai declarat Onofrei.


Intră acum și în grupul de