Volei masculin – juniori: Echipa CSS „Nicu Gane” Falticeni s-a impus in derbiul local cu LPS Suceava


Intră acum și în grupul de

Într-un meci din etapa a IV-a a seriei A, LPS Suceava – CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni 0-3 (-20, -13, -18)

În etapa a IV-a a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori s-a disputat derbiul local care a adus faţă în faţă echipele CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni şi LPS Suceava. La capătul unui meci spectaculos, cei din Fălticeni s-au impus cu 3-0 (20, 13, 18).

Doar primul set a fost puţin mai echilibrat, elevii profesorului Vasile Moşuc realizând pragul de 20 de puncte, seturile doi şi trei fiind câştigate lejer de fălticeneni. Mai experimentaţi şi beneficiind de aportul unor jucători de valoarea lui Ştefan Lupu şi Cosmin Andone, componenţi ai loturilor naţionale ale României, cei de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni n-au lăsat nicio şansă sucevenilor şi se află în luptă pentru calificarea la turneul semifinal.

„Îmi pare rău că a trebuit să-l înving pe colegul meu Vasile Moşuc, cu care de altfel mă înţeleg foarte bine, dar echipa noastră a fost mai bună. Adevărul este că gruparea de la LPS Suceava are mai mulţi jucători mai mici ca vârstă, pe când a noastră se află la un apogeu de formă sportivă”, a declarat antrenorul formaţiei CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, Ionel Ciocan.

Pentru CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni au jucat: Emanuel Amariei, Iulian Dochiţa, Ştefan Lupu, Andrei Tănase, George Sandu, Cosmin Andone, Flaviu Timofte, Ciprian Pădurariu, Mircea Vacariuc, Matei Ignat, Cătălin Grădinaru.

Componenţa lotului echipei LPS Suceava la partida cu formaţia fălticeneană a fost următoarea: Laurenţiu Pavel, Alin Tcaciuc, Răzvan Moroşan, Florin Viziteu, Tudor Popescu, Claudiu Locovei, Alexandru Scurtu, Alexandru Cojocariu, Ciprian Boanţă, Vlad Stratulă, Eusebiu Muntean.


Intră acum și în grupul de