Cadrele militare disponibilizate din judetul Suceava se aliaza cu USL-ul (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cadrele militare indisponibilizate şi în rezervă din judeţul Suceava şi-au oferit sprijinul alianţei politice USL. Cel puţin aşa a afirmat, joi, secretarul Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Viorel Mihăescu, precizând că este vorba în principal de cadrele membre ale SCMD (Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate).

Acesta s-a ferit să facă mai multe comentarii cu privire la motivaţiile care i-au determinat pe cei din SCMD Suceava să facă acest lucru, anunţând doar că vineri la ora 16:00, în sala mică a Casei de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ, va avea loc şi semnarea Acordului cu USL.

Potrivit lui Viorel Mihăescu, pe lângă liderii social-democraţilor şi ai liberalilor suceveni, respectiv Cătălin Nechifor şi Alexandru Ştefan Băişanu, pe actul de colaborare îşi vor mai pune semnătura şi preşedinţii filialelor Sindicatului, din Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni, fiind vorba de Ioan Coca, Marian Dumitrescu şi Ion Aciubotăriţei.

Printre obligaţiile pe care membrii SCMD şi le asumă în Acord se numără şi „punerea la dispoziţia USL a membrilor de sindicat cu pregătirea şi competenţa necesară care să reprezinte Uniunea Social Liberală în secţiile de votare din toate localităţile judeţului Suceava, sprijinul în alegeri a candidaţilor USL pentru ocuparea posturilor de preşedinte al Consiliului Judeţean, primari, consilieri judeţeni şi locali precum şi a candidaţilori pentru Parlamentul României”.


Intră acum și în grupul de