Alexandru Baisanu: „De ce Gheorghe Flutur tace dupa scandalurile de coruptie din Romania?” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, s-a arătat, joi, contrariat de faptul că „în ciuda numeroaselor scandaluri de corupţie descoperite pe teritorul României, prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, tace mâlc”.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, şeful liberalilor suceveni a ţinut să reamintească opiniei publice că în momentul în care preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, era ales prim-vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, a fost investit și șef al unei comisii de partid care are rolul de a evalua demnitarii democrat-liberali şi de a propune înlocuiri acolo unde e cazul.

“A curs de atunci multă apă și pe Suceava și pe Dâmbovița și Comisia Flutur n-a zis nici mâlc! Nici când un ministru a fost prins cu mâna nevestei în fondurile europene, nici când șeful vămilor a fost arestat și l-a indicat pe șeful său direct ca fiind “regina” șpăgilor din sistem. N-a zis nimic nici când șeful ANOFM a fost prins adunând șpaga cu punga de la subordonați, nici când vicepreședintele CJ Cluj și al PD Cluj a fost arestat pentru mită și n-a zis nimic nici când primarul PDL al Clujului, Sorin Apostu a fost arestat sub acuzații similare”, a declarat Băişanu.

Potrivit liderului PNL Suceava, tăcerea lui Gheorghe Flutur se datorează faptului că Suceava n-a facut, încă, subiectul niciunui scandal răsunător de corupție, cum au fost prin restul țării. “La noi gunoiul e bine strâns sub preș, iar Gheorghe Flutur nu-și permite să-și bage nasul sub preșurile altora, ca nu cumva alții să-și bage nasul sub preșul lui”, a mai spus Alexandru Băişanu.

Conform conducerii liberale de anul viitor nu va mai fi așa, dar nu în sensul că cineva va ordona magistraților să facă, să scoată sau să ascundă dosarele, cum procedează Traian Băsescu acum, ci în sensul că vor fi sesizate pe toate căile organele statului, iar poliția și magistrații vor face ceea ce trebuiau să facă, dar n-au fost lăsați, de câțiva ani încoace.

“Nu pentru a împlini niște răfuieli politice, cum face Băsescu cu Boc acum, ci pentru ca nivelul corupției în România și, implicit, în județul Suceava să scadă, astfel încât România să devină o țară frecventabilă pentru “colegii” ei din Uniunea Europeană, pentru ca investițiile în țara noastră și, implicit în județul Suceava, să revină la cotele de dinaintea regimului Băsescu-Boc” a conchis Băişanu.


Intră acum și în grupul de