Baisanu spune ca judetul Suceava s-a transformat intr-un regat condus de o „regina” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, consideră că judeţul Suceava şi-a modificat, sub conducerea PDL, forma administrativ-teritorială şi s-a transformat mai nou într-un regat.

„N-avem încă rege, dar avem regina! În sensul indicat de vameșii arestați cu ceva timp în urmă”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, preşedintele organizaţie judeţene a PNL Suceava, arătând că „regina județului este, paradoxal, un brav bărbat: Gheorghe Flutur!”.

Băişanu şi-a motivat afirmaţiile prin aceea că tot ce se întâmplă acum în Suceava e asemănător cu derularea lucrurilor la Curtea de la Versailles acum aproape 300 de ani, când se făcea doar ceea ce dorea şi spunea regele fără ca cineva să conteste corectitudinea deciziilor. Liderul liberalilor suceveni a mai spus că altfel nu se explică faptul că, deși se anunță zilnic că spre județul nostru vin zeci de milioane de euro, de pe urma lor nu se vede nimic.

“Din cele 7 sau 9 drumuri județene angajate la preț de autostradă de Consiliul Județean s-a făcut unul doar, Pojorâta-Rarău, parcurile eoliene există doar sub forma unor căsuțe de lemn, iar firma investitoare e de negăsit, aeroportul va primi câteva zeci de milioane de euro, dar până când vin aceștia e angajat liftierul de serviciu al doamnei Udrea, cu o întreagă echipă, pentru a-i cheltui. Termica a fost pompată cu cateva zeci de milioane de euro pentru a fi desființată, rețelele de utilități au înghițit, și ele, ceva zeci de milioane de euro, pentru a se defecta de trei ori mai des după aceea. Aceste lucruri ne fac să credem că de fapt banii se întorc la București, însă nu în bugetul public, de unde provin, ci în bugetul privat al Partidului Democrat și al liderilor săi reali”, a declarat Alexandru Băişanu.

Făcând referire la întâlnirea democrat-liberarilor suceveni în cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare al PDL Suceava, Băişanu a mai adăugat că “terapia de grup de sâmbătă a << curții >> PDL a avut un singur scop, viagra pentru moralul activului de partid, băgat recent în sperieți de Traian Băsescu atunci când a dat undă verde arestării activiștilor de frunte ai partidului condus de Emil Boc”.


Intră acum și în grupul de