A fugit de politistii care l-au oprit in trafic, pentru ca mirosea prea tare a … usturoi


Intră acum și în grupul de

O patrulă de poliţie din cadrul Secţiei rurale nr. 3 Marginea a avut parte miercuri de o urmărire ca-n filme pe o distanţă de mai bine de 10 km, după ce a încercat să oprească pentru control un autoturism ce se deplasa pe DN 2E din direcţia Vicovu de Sus către Marginea.

Totul a început în jurul orelor 03:00, pe raza comunei Horodnic de Sus, judeţul Suceava, când un conducător auto a refuzat să oprească la semnalele agenţilor.

„Întrucât şoferul autoturismului nu s-a conformat s-a procedat la urmărirea acestuia, pe traseul Horodnic de Sus – Marginea, autospeciala poliției fiind cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. În centrul comunei Marginea, după o urmărire de aproape 10 km, conducătorul autoturismului a schimbat direcția de deplasare spre comuna Volovăţ, pe DJ 209K, unde la scurt timp i-a explodat o anvelopa”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Mai mult, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit, nemaifiind găsit. Când organele de ordine au trecut la controlul maşinii au constatat că în interiorul acesteia se afla cantitatea de 360 kg usturoi. Autovehiculul a fost condus la sediul Secţiei de Politie nr.3 Marginea, unde a fost reţinut pentru verificări şi a fost ridicată în vederea confiscării întreaga cantitate de usturoi în valoare de 7.200 lei.

Când credeau că totul s-a terminat, în jurul orelor 05:00 la sediul Secției s-au prezentat doi tineri de 22 ani și respectiv 21 de ani, ambii din comuna Bălcăuţi, sat Negostina, care au declarat că autoturismul în cauză a fost condus de o persoană de 24 de ani din aceeaşi localitate cu ei, dorind să obţină înapoi maşina pentru că ar aparţine unuia dintre ei, fără însă a putea prezenta şi documente justificative în acest sens.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a posesorului autoturismului şi a conducătorului acestuia.


Intră acum și în grupul de