Batuta si talharita chiar in fata Primariei din comuna Berchisesti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie de 35 de ani din localitatea Berchişeşti, judeţul Suceava, a fost bătută cu pumnii şi picioarele de mai multe persoane şi apoi tâlhărită, chiar în faţa sediului Primăriei din localitate, fără ca cineva să intervină.

Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orelor 16:30, după ce fiica femeii, a fost preluată de către un asistent social, însoțit de un agent de poliție, în vederea conducerii și internării acesteia în cadrul unui centru de internare minori din municipiul Suceava.

Cercetările efectuate de poliţiştii chemaţi la faţa locului de fratele victimei au stabilit că după preluarea copilului, partea vătămată a fost așteptată în fața Primăriei Berchișești de doi soţi de 33 şi respectiv 31 de ani, ambii din comuna Drăgoieşti, şi încă trei bărbaţi şi o femeie, toţi din aceeaşi familie, cu vârste cuprinse între 20 şi 33 de ani, localnici.

Aici agresorii, „pe fondul unor amenințări continue, au început să o lovească cu pumnii și picioarele pe femeie, au trântit-o la pământ și i-au sustras o geantă tip poșetă în care victima afirmă că avea 1.630 lei, o brățară de aur de aproximativ 6 – 7g, un telefon mobil și mai multe documente personale, inclusiv acte de identitate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Potrivit aceloraşi surse, partea vătămată a fost transportată la Spitalul Orășenesc Gura Humorului de către ambulanța sosită la fata locului, nefiind însă necesară internarea acesteia. Acum poliţiştii încearcă să dea de urma autorilor deoarece suspecţii au părăsit imediat locul comiterii faptei, în prezent fiind cu toţii dispăruţi de la domicilii.


Intră acum și în grupul de