Catalin Nechifor nu renunta la ideea construirii in Falticeni a unui spital. Deputatul sucevean a depus 60 de amendamente la legea bugetului pe 2012


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suecava a PSD, deputatul Cătălin Ioan Nechifor, care este membru al Comisiei de buget din Camera Deputaţilor, a anunţat că a depus nu mai puţin de 60 de amendamente punctuale la Legea bugetului pentru anul viitor.

Printre acestea, conform deputatului sucevean, unul este dedicat exclusiv asigurării finanţării construcţiei spitalului din Fălticeni.

Cătălin Nechifor a declarat că unul dintre amendamente se referă la asigurarea finanţării construcţiei Spitalului din Fălticeni unde nu s-a reuşit în acest an începerea lucrărilor de execuţie din cauza contestaţiilor la licitaţia organizată de municipalitate, iar suma de 20 de milioane de lei alocată, nu este cheltuită şi deja o parte a fost returnată în bugetul Ministerului Sănătăţii.

„Vreau să fiu sigur că finanţarea pentru acest spital va fi asigurată în 2012 pentru că sperăm să fie semnate contractele de execuţie”, a mai spus Nechifor. Deputatul sucevean a arătat că un alt amendament prevede asigurarea finanţării reabilitării drumului judeţean Hârtop-Vultureşti-Liteni, care a fost inclus iniţial, la cererea consilierilor judeţeni PSD, în Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, dar că a constatat că Elena Udrea şi Gheorghe Flutur au uitat de acest drum.

Cătălin Nechifor a mai spus că alte amendamente prevăd alocarea unor sume de bani pentru primării din judeţul Suceava care nu au avut, în acest an, finanţarea asigurată de la bugetul de stat sau de la Consiliul Judeţean.


Intră acum și în grupul de