Baisanu: Primarul din Dumbraveni nu va pleca din PNL (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, este convins că primarul încă liberal al comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, nu va pleca din rândul formaţiunii PNL Suceava şi că afirmaţiile acestuia din ultima perioadă sunt doar un joc pe care îl face în intenţia de a obţine câteva fonduri suplimentare de la Bucureşti.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi la sediul partidului, liderul liberalilor suceveni a spus că a luat cunoştinţă de declaraţiile primarului Pavăl prin intermediul mass-media şi în ciuda faptului că s-a arătat supărat de aceste afirmaţii a mai adăugat că totul este un joc al edilului din Dumbrăveni pentru a câştiga ceva bani în plus.

„Declaraţia domnului Pavăl nu este una demnă de un fost candidat la şefia organizaţiei judeţene a PNL. Stau şi mă întreb dacă acum doi ani câştiga alegerile ce ar fi făcut acum ? Ştiu clar totuşi că primarul din Dumbrăveni este neoprotestant, iar persoanele adepte acestui cult sunt cu coloană vertebrală, care nu mint, şi sunt convins că ceea ce face domnia sa acum e doar un joc pentru a-i păcăli pe cei de la guvernare să mai primească nişte bani pentru comunitatea pe care o conduce”, a declarat Alexandru Băişanu.

Şeful liberalilor suceveni a mai adăugat că Ioan Pavăl nu va pleca la UNPR pentru că această formaţiune politică nu există şi nu vede de ce edilul din Dumbrăveni ar pleca într-un loc care nu există.

Discuţiile privind o posibilă plecare din rândul liberalilor a lui Ioan Pavăl au început după ce şefa UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat în cadrul Conferinţei Judeţene a formaţiunii politice că trei primari au spus că vor merge alături de UNPR în alegerile din 2012. Ea a afirmat că aceştia sunt Violeta Ţăran de la Berchişesti, Paul Buhlea de la Rădăşeni şi Ioan Pavăl de la Dumbrăveni şi că până la sfârşitul anului, vor mai veni încă cinci primari ai opoziţiei.


Intră acum și în grupul de