Saptamana viitoare, se va hotara viitorul politic in PNL al primarului din Dumbraveni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La mijlocul săptămânii viitoare, membrii PNL Suceava din cadrul Biroului Politic Permanent al organizaţiei vor supune dezbaterii viitorul politic în rândul acestei formaţiuni politice a primarului localităţii Dumbrăveni, judeţul Suceava, Ioan Pavăl.

La finele anului trecut, edilul-şef din Dumbrăveni, încă liberal, a fost anunţat de lidera UNPR Suceava, Cătălina Vartic, ca şi candidat pentru un nou mandat de primar, dar din partea formaţiunii politice progresiste, iar Ioan Pavăl nu a negat aceste afirmaţii.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, liderul organizaţiei judeţene a PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu, a spus că viitorul politic al primarului de Dumbrăveni în rândul liberalilor va fi hotărât doar după analiza ce va avea loc în cadrul Biroului Politic Permanent care se va întruni la mijlocul săptămânii viitoare, mai exact miercuri.

„Miercuri va avea loc şedinţa Biroului Politic, iar acolo vom analiza situaţia existentă şi vom lua o hotărâre. Nu ne putem exprima cu privire la o decizie înainte de a discuta şi cu domnul primar care a fost invitat la discuţii şi care a confirmat participarea lui la întrunire”, a declarat Alexandru Băişanu.

Mai mult, liderul liberalilor suceveni merge în continuare pe ideea că tot ceea ce se întâmplă este un joc al primarului de Dumbrăveni pentru a obţine fonduri suplimentare de la Bucureşti pentru dezvoltarea localităţii pe care o conduce.

„În aceste momente destul de tulburi apar permanent tot felul de provocări, de şantaje pe care un primar trebuie să le gestioneze. Eu merg în continuare pe ideea că un fost candidat la conducerea uneia dintre cele mai mari filiale a PNL din ţară, aşa cum a fost el, nu poate face un asemenea pas, nu poate alege să plece din rândurile liberarilor pentru a trece la partidul tomberon”, a mai afirmat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de