UNPR Suceava face apel la partidele politice sa nu instige populatia la o atitudine ostila fata de fortele de ordine


Intră acum și în grupul de

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, susţine că doar dialogul este cel care poate duce la soluţionarea problemelor populaţiei, iar instigarea la acţiuni violente nu face decât să determine ca manifestaţiile în care oamenii îşi exprimă nemulţumirile să fie deturnate.

„Remarcăm şi salutăm atitudinea PSD Suceava de a se desolidariza de actele de huliganism din timpul manifestaţiilor de protest. Aşteptăm şi din partea PNL Suceava o atitudine responsabilă şi dorinţa pentru un dialog care să aibă la baza soluţii şi nu doar critici sterile şi fără fundament”, a declarat preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic.

Preşedintele UNPR Suceava face un apel partidelor politice să nu încerce să instige populaţia la o atitudine ostilă faţă de forţele de ordine menite să respecte legea şi siguranţa oamenilor.

„Singura soluţie corectă într-un stat de drept este dialogul între populaţie şi reprezentanţii instituţiilor. Numai prin dialog şi colaborare problemelor actuale li se pot găsi soluţii”, susţine preşedintele UNPR Suceava.

Cătălina Vartic a mai subliniat că Guvernul a încercat, prin acţiunile sale, să determine ca efectele crizei economice care afectează întreaga Uniune Europeană, dar şi alte ţări ale lumii, să fie cât mai reduse în România.


Intră acum și în grupul de