PNL Suceava strange semnaturi pentru demiterea presedintelui Traian Basescu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Protestele care au cuprins România nu mai pot fi oprite de un simplu gest de readucere în funcţie a unui om, este de părere vicepreşedintele PNL Suceava, Ilie Niţă.

În cadrul unei conferinţei de presă susţinută pe parcursul zilei de joi la sediul organizaţiei politice din Suceava Niţă a declarat că „puterea, cuprinsă de panică în fața protestelor publice tot mai extinse, a decis să facă încă un pas înapoi și să-l readucă pe Raed Arafat în Ministerul Sănătății. Dacă însă puterea încearcă pe această cale doar un truc politic și își face iluzia că, folosindu-se de prestigiul și respectul de care se bucură Raed Arafat va putea să scadă amploarea nemulțumirilor, comite încă o gravă eroare care va fi sancționată de români”.

În acelaşi timp, viceliderul liberal consideră că actualul Guvern rămâne total ignorant și iresponsabil și nu înțelege că singura soluție rațională în acest moment este demisia și declanșarea alegerilor anticipate. Potrivit lui Ilie Niţă, încrederea în această guvernare nu se poate reface nici măcar prin rechemarea lui Raed Arafat în fostul său post, iar acțiunea ar fi fost una sinceră dacă toți cei care au inițiat demersul puterii împotriva lui Arafat ar fi fost, la rândul lor, demiși.

Vicepreşedintele PNL Suceava a mai adus la cunoştinţă şi faptul că USL a început o campanie on-line de strângere de semnături pentru demiterea lui Traian Băsescu. Cei care doresc să completeze formularul o pot face accesând: http://uslonline.ro/petitie/ .

„Acesta este primul pas al campaniei, urmând ca el să fie continuat de organizaţii în fiecare localitate din ţară. Românii au ieşit în stradă să arate că nu mai vor să îl accepte ca preşedinte al ţării pe Traian Băsescu. USL vrea o Românie corectă, o Românie a bunului-simţ, iar primul pas este înlăturarea preşedintelui şi organizarea de alegeri anticipate pentru un parlament legitim”, a conchis Ilie Niţă.


Intră acum și în grupul de