Bianca Dragusanu s-a operat pe ascuns, sa nu afle mama


Intră acum și în grupul de

Bianca Drăguşanu s-a operat, cu două zile în urmă, la ambii genunchi, într-o clinică privată din Cluj-Napoca. Vedeta ar fi trebuit să meargă în Austria, pentru respectivele intervenţii chirurgicale, însă s-a răzgândit în ultimul moment.

“Nu am vrut să-i spun mamei mele când mă operez, pentru că ştiu că şi-ar fi făcut foarte mari griji. Din păcate, a aflat din presă şi s-a speriat destul de tare de ce a citit. Până la urmă, am liniştit-o tot eu”, ne-a mărturisit ieri Bianca Drăguşanu. “Aveam probleme care trebuiau rezolvate, pentru că, în urma unui accident nefericit ce a avut loc acum mulţi ani, picioarele mele au avut de suferit. Dar eu sunt puternică, nu mă doboară pe mine nişte intervenţii ca astea”, ne-a mai spus Bianca Drăguşanu, care are un tonus extrem de bun la doar două zile după ce s-a operat.

Iubita lui Adi Cristea recunoaşte că se aştepta să-i fie mult mai rău. “Mă simt bine. E un disconfort, într-adevăr, dar mă simt foarte bine, pot să merg singură, însă nu am voie să fac prea mult efort, trebuie să mă menajez”, a încheiat roşcata, care la sfârşitul acestei luni vrea să facă prima şedinţă foto pentru firma ei de haine, BBY.

A fost bătută peste picioare de un fost iubit

“Accidentul” despre care Bianca vorbeşte e, de fapt, o bătaie soră cu moartea, pe care i-a aplicat- o cu 11 ani în urmă un fost iubit. Extrem de gelos şi violent, acesta a agresat-o pe Bianca atât de tare, încât, la un moment dat, fata a fost la un pas de moarte.

Sursa: Libertatea.ro


Intră acum și în grupul de