Protestatarii suceveni au marsaluit miercuri pe strazile orasului cerand demisia Guvernului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Protestele anti-Băsescu au continuat şi miercuri la Suceava, cei aproximativ 200 de protestatari participând la un marş pe străzile oraşului în timp ce scandau lozinci antiprezidenţiale şi antiguvernamentale.

Aproximativ o sută de persoane s-au adunat la ora 18, în piaţeta din faţa Palatului Administrativ din Suceava, unde au scandat lozinci împotriva Guvernului, preşedintelui României, printre manifestanţi fiind lideri sindicali, tineri, pensionari sau cadre didactice.

O parte a protestatarilor a rămas în zonă, iar majoritatea a plecat în marş prin oraş, oprindu-se în faţa sediului PDL Suceava unde au cerut demisia Guvernului.
Protestatarii au scandat „Demisia!”, „Jos Băsescu!” sau „Flutur nu uita, anul ăsta vei zbura!”.

Manifestanţii au plecat apoi pe un traseu ce a inclus catedrala ortodoxă, zona universităţii sucevene, după care s-au întors în faţa Palatului Administrativ, pe parcurs, acestora alăturându-se alţi suceveni astfel că numărul protestatarilor să fie de peste două sute.

Protestul a continuat apoi în faţa Palatului Administrativ până în jurul orei 19.30, când manifestanţii s-au retras, dar au anunţat că vor reveni joi.


Intră acum și în grupul de