Flutur: USL se bucura prea repede pentru o prezumtiva victorie in alegeri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat vineri că din acest moment începe pregătirea pentru alegeri şi că el este pregătit pentru alegeri şi nu ar avea nici o problemă nici dacă alegerile locale ar fi organizate la 1 februarie. „A valorifica criza, nemulţumirea oamenilor, aşa cum face USL nu este soluţia. Dialogul este soluţia. Sucevenii ştiu ce s-a făcut în aceşti ani şi că în fiecare zi am încercat să fac şi am făcut ceva bun pentru judeţul acesta”, a spus Flutur.

Liderul democrat-liberal a spus într-o conferinţă de presă că PDL urmează să-şi pregătească strategia pentru viitoarele alegeri. „Am ieşit din situaţii mult mai grele. Asumându-ne responsabilităţi vom ieşi şi din asta”, a spus liderul democrat liberal. E a arătat că în actuala perioadă, când există o „voce a străzii”, când sunt exprimate nemulţumiri, solicitări de transparenţă, se impune ca membrii partidului să acorde mai mult timp pentru a vorbi cu oamenii. „E un duş rece, dar nu închidem obloanele. Vom găsi kerosenul să intrăm în logica de alegeri”, a declarat Flutur.

El a mai spus că speră că „duşul rece la -15, -17 grade Celsius” face bine Partidului Democrat Liberal. „E o realitate românească la care trebuie să te raportezi”, a spus prim vicepreşedintele PDL care a adăugat că este pregătit pentru campania electorală.

El a atras atenţia USL că se bucură prea repede pentru o prezumtivă victorie în alegeri. „Au mai băut odată şampanie prematur”, a spus Flutur.

Totodată, prim vicepreşedintele PDL a cerut ca în judeţele în care democrat-liberalii sunt în opoziţie să adopte poziţie de partid de opoziţie.


Intră acum și în grupul de