Flutur sustine ca USL se amageste ca primari ai PDL vor pleca din partid


Intră acum și în grupul de

Este „o amăgire” a celor din USL că primarii PDL vor părăsi partidul, a declarat vineri preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, referitor la declaraţiile făcute, cu o zi înainte, de senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza. Întrebat într-o conferinţă de presă câţi primari PDL din judeţul Suceava au plecat din partid, Gheorghe Flutur a răspuns: ”Au plecat trei. La băi, să se trateze”.

Senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că barca lui Traian Băsescu începe să se scufunde şi a constatat că acesta este părăsit de oamenii care îl susţineau, primii care se repliază fiind primarii.

Senatorul PSD a spus că, în urmă cu patru ani, a stabilit candidaţii de primar pentru alegerile locale din partea PSD, iar în unele cazuri a greşit, unii dintre ei trădând partidul şi pe el. “Văd că acum dau semne de întoarcere. Unul a recunoscut că lui îi place să fie primar cu puterea. Sunt şi primari de la PDL care vor să vină spre noi”, a spus Mîrza. El a arătat că va trebui discutat în cadrul PSD Suceava dacă vor putea fi preluaţi unii dintre aceşti primari.


Intră acum și în grupul de