Dontu: „In 2011, s-a furat cel mai mult la Primaria Suceava” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava
Ovidiu Donţu, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD

TEXT LIVE:

“Anul 2011 era caracterizat de Lungu ca fiind cel mai bun la Primărie. Eu zic că în 2011, s-a furat cel mai mult la Primăria Suceava. M-am documentat aici.

Institutul de Politici Publice susţine că Suceava e pe locul I pe ţară pe kilometru de drum reabilitat. Un kilometru de drum costă la Suceava peste 860.000 de euro.

La banii aştia, lucrările sunt slabe calitativ şi făcute de firma KAMER. Aflu că patronul firmei e arestat. Cum îl va convinge Lungu să refacă străzile?

Ne surprinde aroganţa lui Lungu care spune că votul dat la bugetul pe 2012 a fost unul politic. Anul ăsta bugetul măreşte risipa banului public.

PSD s-a abţinut de la această hoţie din banul public. Am spus un NU transportului la preţ triplu al gunoiului la Botoşani.

Nu vrem deszăpezire la pauşal, ci la suprafaţa de drum curăţată. Nu există niciun început de soluţie pentru locurile de muncă în Suceava.

Îi cerem lui Lungu stoparea risipei şi refacerea contractelor de tip tun şi recuperarea prejudiciului creat de pavele, salubrizare şi asfaltări scumpe.

Azi, vom avea prima şedinţă comună a Birourilor Permanente ale PSD şi PNL şi vom face o echipă în a demonstra hoţia din Suceava.”


Intră acum și în grupul de