Liderul PNL Suceava este convins ca Cezar Ioja va renunta la Primaria Vatra Dornei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea liberalilor suceveni este convinsă că actualul edil al oraşului staţiune Vatra Dornei, Ioan Moraru, va fi şi candidatul din partea USL pentru fotoliul de primar în viitoarele alegeri.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, şeful organizaţiei PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a afirmat că în urma discuţiilor purtate cu partenerii din USL la Vatra Dornei la finele săptămânii trecute, Cezar Ioja, potenţialul pretendent la funcţia de primar din partea PSD Suceava s-ar fi retras din lupta electorală.

„Am convingerea fermă că la Vatra Dornei candidatul USL pentru fotoliul de primar va fi Ioan Moraru şi că Cezar Ioja va renunţa la candidatura domniei sale. Aceeaşi convingere o am şi că preşedintele PSD, Cătălin Nechifor, a înţeles acest lucru şi că orice problemă care apare în interiorul alianţei se rezolvă prin discuţii şi analize şi nu există contradicţii care să ducă la un dezechilibru în USL”, a declarat Alexandru Băişanu.

Întrebat dacă situaţia actuală în care se află administraţia locală dorneană şi ultimele necazuri de care s-a lovit conducerea primăriei din Vatra Dornei prin deconectarea clădirii administrative şi a Casei de Cultură de la reţeaua de electricitate este o palmă primită de Ioan Moraru şi implicit PNL în oraşul staţiune, liderul liberalilor suceveni a infirmat acest lucru.

„Ioan Moraru, la situaţia dezastruoasă pe care o are în localitate din cauza împrumuturilor lăsate în urmă de fostele administraţii şi sumele infime pe care le-a primit de la buget, a avut de ales între a sacrifica două clădiri, cea a primăriei şi Casa de Cultură şi a sacrifica cetăţenii. Bine-nţeles că decizia luată de Ioan Moraru este una lăudabilă”, a conchis Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de