Baisanu: Mihai Razvan Ungureanu este doar victima celor care au dorit o noua fata pentru actuala putere (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

“Păcat pentru el că a acceptat funcţia asta”, a afirmat, joi, liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, referitor la desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu ca premier al României, apreciind că acesta este doar victima celor care au dorit o nouă faţă pentru actuala putere.

Băişanu a spus într-o conferinţă de presă că dorinţa sa este ca Guvernul propus de Mihai Răzvan Ungureanu să nu fie validat de Parlament pentru a se ajunge cât mai repede la alegeri parlamentare anticipate. „Trebuie să recunosc că am fost coleg cu Mihai Ungureanu în facultate, dar asta nu înseamnă că stăm cu arma la ochi faţă în faţă”, a spus Băişanu.

Preşedintele PNL Suceava a mai spus că PNL continuă discuţii cu parlamentari PDL care doresc să se reîntoarcă în PNL, fără să-i nominalizeze. „O facem pentru că vrem să scăpăm ţara de hoţi”, a adăugat liderul liberal sucevean.

El şi-a mai exprimat surprinderea că deşi au trecut 27 de zile de când zeci de suceveni protestează, seară de seară în faţa Palatului Administrativ din Suceava cerând alegeri anticipate şi demisia celor aflaţi la putere, nici un oficial PDL din judeţ nu a schiţat un gest şi nici măcar deputaţii PDL din municipiul Suceava, Ioan Bălan şi Sanda Maria Ardeleanu nu au ieşit să vorbească cu aceştia preferând, în schimb, să facă monolog la propriile televiziuni.

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a urmat cursurile Facultăţii de Istorie-Filozofie a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, în acelaşi timp cu Mihai Răzvan Ungureanu, amândoi având aceeaşi vârstă.


Intră acum și în grupul de