Andreea Balan va concerta la Galleria Mall Suceava

Talentata artistă Andreea Balan va susţine duminică, 12 februarie 2012, începând cu ora 20.00, un concet dedicat tuturor îndrăgostiţilor şi nu numai, informează, într-un comunicat de presă, reprezentanţii centrului comercial.

Totodată, în perioada 6-14 februarie 2012, Galleria Mall Suceava invită toți îndrăgostiții să se căsătorească pentru o zi și astfel să ia parte la campania “Galleria Îndrăgostiților”, în cadrul căreia pot câștiga zilnic zeci de premii, precum și marile premii ce constau în 5 week-end-uri pentru două persoane în Bucovina. Înscrierile în cadrul “Concursului îndrăgostiților” se fac zilnic între orele 14.00-20.00 la infodesk-ul Galleria.

Potrivit aceloraşi surse, cunoscuta artistă Andreea Bălan va concerta pe scena special amplasată la Galleria Mall Suceava.

La Galleria Mall se joacă “O poveste posibilă”

Teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta sâmbătă, 11 februarie 2012, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “O poveste posibilă”, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării”, se arată în document.

Aşadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Clovnul Bobo s-a întors de la Polul Nord!

În fiecare zi a lunii februarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. “Un program special, în care micuţii invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activităţi de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo”, informează organizatorii.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii în fiecare zi de ianuarie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ), informează reprezentanţii complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, retransmit organizatorii.

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).