Circulatia feroviara pe ruta Suceava, afectata in continuare. Vezi aici lista trenurilor anulate


Intră acum și în grupul de

Transportul feroviar din judeţul Suceava este în continuare afectat de condiţiile meteorologice din sud-estul ţării. Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, zece trenuri pe ruta Suceava sunt în continuare anulate din care patru trenuri Suceava-Bucureşti, trenurile Vereşti-Botoşani şi Botoşani-Vereşti, Suceava-Braşov şi Braşov-Suceava, dar şi Suceava Nord-Mărăşeşti şi Mărăşeşti-Suceava Nord.

Trenul Bucureşti Nord-Vatra Dornei are întârziere 147 de minute, în urma unei defecţiuni a locomotivei, care a avut loc între localităţile Paşcani şi Lespezi din judeţul Iaşi.

În ultimele 24 de ore s-a mai înregistrat un caz de hipotermie, un bărbat în vârstă de 72 de ani din oraşul sucevean Salcea ce a suferit un stop cardio-respirator din cauza expunerii la frig şi şoc hipotermic de grad III, fiind internat în secţia de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Suceava.

Stratul de zăpadă măsoară în judeţ minim 14 cm în oraşul Broşteni şi maxim 38 cm în comuna Cârlibaba, iar în noaptea de miercuri spre joi cea mai scăzută temperatură, -28 de grade Celsius, s-a înregistrat în municipiul Rădăuţi în timp ce în municipiul Suceava minima nopţii a fost de -24 de grade Celsius.


Intră acum și în grupul de