Flutur: Eu si cu Mihai Razvan Ungureanu am avut un parcurs politic cu multe puncte comune (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Profilul lui Mihai Răzvan Ungureanu e de dreapta, al intelectualului fin, al unui diplomat care poate să-şi folosească diplomaţia în politică”, a declarat vineri prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, care consideră că mulţi liberali se vor regăsi alături de PDL în proiectul de consolidare a dreptei româneşti.

Liderul democrat-liberal a spus, într-o conferinţă de presă, că el şi cu Mihai Răzvan Ungureanu au avut un parcurs politic cu multe puncte comune amintind că amândoi au făcut parte, ca miniştri PNL, din guvernul aderării României la Uniunea Europeană.

Întrebat dacă numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu poate determina o breşă în USL prin atragerea mai multor liberali, Flutur a spus că „liberalii care au avut de venit, au venit cu noi”. El a adăugat însă că „ne vom regăsi cu mulţi în perioada următoare la consolidarea dreptei”.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda consideră că, numindu-l pe Mihai Răzvan Ungureanu premier, Traian Băsescu a dat şah USL şi, în primul rând, peneliştilor, pentru că, “prin MRU, dreapta liberală e în fine la putere” şi “aici e dificultatea PNL”.


Intră acum și în grupul de