Nechifor: „Victor Ponta a fost recunoscut ca fiind un politician matur chiar de contestatarii sai din PDL”


Intră acum și în grupul de

S-a ajuns ca în România condusă de Traian Băsescu şi PDL, ca normalitatea să fie „ceva ciudat”, a declarat vineri preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, referitor la discursul rostit de liderul PSD, Victor Ponta, în Parlament. „De când Traian Băsescu e preşedinte am ajuns să nu mai înţelegem ce înseamnă normalitatea. Un discurs normal într-o viaţă politică anormală instaurată de Traian Băsescu şi PDL, creează confuzie”, a spus deputatul social-democrat.

El a arătat că Victor Ponta a avut un discurs de prim ministru al României, un discurs ponderat, echilibrat, prin care a anunţat guvernul PDL-Ungureanu ceea ce va face USL când va veni la guvernare. „Aşteptările la adresa USL sunt uriaşe. De ieri, Victor Ponta a fost recunoscut ca fiind un politician matur chiar de contestatarii săi din PDL. Deci, o rezultantă a discursului a fost că inclusiv PDL îl recunoaşte pe Victor Ponta ca viitorul prim ministru al ţării”, a spus Nechifor.

Liderul PSD, Victor Ponta, a susţinut, joi, în plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute şi din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lăsat să se înţeleagă că opoziţia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat după discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o şedinţă ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD şi a preşedintelui formaţiunii social-democrate. Ulterior, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel, în numele colegilor săi din conducerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD şi la PC, solicitându-le să nu uite nicio secundă cu cine se bat şi că lupta lor este împotriva regimului Traian Băsescu.


Intră acum și în grupul de