Nechifor: „Si noii ministri instalati sustin ca romanii trebuie sa isi faca singuri treaba”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Cătălin Nechifor, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD

TEXT LIVE:

“Suceava a scăpat până acum de dificultăţi. Dar şi la noi e foarte greu. Lumea trăieşte în situaţii foarte grele.

Dar şi la noi e foarte greu. Lumea trăieşte în situaţii foarte grele. Si noii ministri instalati sustin ca romanii trebuie sa isi faca singuri treaba. La ce mai avem nevoie de stat? Doar ca să îi protejăm pe cei de la guvernare?

Acest PDL demonstrează din nou că nu sunt capabili să îşi dea seama că iarna se mai întâmplă să ningă şi să fie blocaje de circulaţie. Nu sunt profesionişti.

Am asistat săptămâna trecută la un circ politic şi fără a avea guvern stabil. Am văzut o încercare lamentabilă de a da vina pe alţii.

PDL nu e capabil să înţeleagă nevoia românului şi nici nu poate fi solidar cu cei aflaţi la greu. Nu am văzut nicio celulă de criză în acest guvern. Noi la PSD Suceava, cu specialiştii în administraţie pe care îi avem, suntem pregătiţi să intervenim. Fac apel la prefect să convoace comitetul de urgenţă.

În Suceava, încă din 2005, suntem tributari unui sistem de organizare în caz de inundaţii. E un fenomen greu de rezolvat şi de gestionat. PSD e pregătit să intervină. Avem oameni pentru asta. Ne propunem ca până joi să facem un convoi umanitar pentru judeţul Vrancea cu lemne de foc.

Sper să facem un convoi consistent cu câteva camioane de lemne. Suntem solidari cu cei afectaţi de ninsori. Fac apel la Flutur să mai vină la serviciu, să mai stea la Suceava pentru că e nevoie de factorii de decizie din zonă. Să mai lase politica deoparte acum. Flutur se apucă peste noapte să laude PSD. Cred că PDL are nevoie de lăudători pentru că e într-o situaţie dificilă. Nu avem nevoie să ne facă ochi dulci.

Apelul nostru e pentru colaborare, nu politic ci uman, ca să putem salva împreună ce se poate salva, de la vieţi umane la gospodării.”


Intră acum și în grupul de