Bataie cu toporul intre prietenii de pahar in comuna Fantanele, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Alcoolul le-a luat minţile mai multor tineri din comuna Fântânele, judeţul Suceava, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aceştia ajungând la bătaie cu toporul după ce, împreună, au petrecut ore bune cu paharul în faţă.

Potrivit datelor oferite de biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, din cercetările efectuate de lucrătorii Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Bosanci a reieşit faptul că incidentul s-a petrecut în jurul orelor 01:00, la întoarcerea tinerilor către casă.

Este vorba mai exact de patru tineri din aceeaşi localitate care, în jurul orelor 22:00, s-au deplasat la un bar de pe raza satului Bănești, comuna Fântânele, unde au servit băuturi alcoolice. Aici însă, aburii alcoolului le-a adus aminte de unele conflicte mai vechi existente între ei, au avut mai multe discuții în contradictoriu, dar se părea că lucrurile s-au liniştit, ulterior plecând spre domiciliu.

“După ce au ieșit în drum, spre casă, unul dintre tineri a ajuns mai repede la domiciliu, de unde a luat un topor și a revenit, însă profitând de neatenția acestuia, un alt băiat din grup, de 17 ani, i-a luat toporul din mână și l-a lovit cu partea ascuțită a toporului pe o a treia persoană în zona brațului drept”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Tânărul lovit a fost transportat imediat la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava pentru îngrijiri medicale, stabilindu-i-se diagnosticul de „fractură cot drept cu deplasare şi plagă tăiată cu toporul” rămânând internat la secția Ortopedie. Acum cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămarea corporală”, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de