USL s-a fracturat la Vatra Dornei. PSD merge cu candidat propriu in alegeri si cu lista proprie de candidati pentru Consiliul Local (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Actualul primar liberal al municipiului Vatra Dornei, Ioan Moraru, va fi susţinut de PNL pentru un nou mandat la alegerile locale din vară, în timp ce Organizaţia PSD Vatra Dornei a anunţat, marţi, că va avea candidat propriu la Primărie.

Într-un comunicat de presă, semnat de preşedintele PSD Vatra Dornei, Roman Boca, se anunţă că Biroului Executiv municipal Vatra Dornei a decis, în urma evaluărilor sociologice, ca la alegerile locale să aibă candidat propriu la funcţia de primar al municipiului, în condiţiile în care PNL Suceava susţine ca actualul primar liberal al municipiului să fie candidatul USL pentru un nou mandat.

Astfel, conducerea PSD Vatra Dornei va susţine candidatura la funcţia de primar a lui Cezar Ioja şi, în acelaşi timp s-a hotărât propunerea unei liste separate de consilieri locali ai PSD la alegerile din iunie 2012.

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că situaţia de la Vatra Dornei va fi discutată de liderii USL Suceava. „Sper să închidem discuţiile în această săptămână”; a spus Nechifor.

La rândul său, liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că „lucrurile se vor regla de la sine”. „Cred că e vorba de imaturitate politică. Lucrurile se vor regla de la sine. În orice localitate există oameni ce doresc să candideze, dar suntem două partide mari, puternice, serioase, care vom găsi cea mai bună soluţie”, a mai spus preşedintele PNL Suceava.

În judeţul Suceava, USL doreşte să propună candidaturi comune atât la Consiliul Judeţean cât şi în toate localităţile din judeţ.


Intră acum și în grupul de