Ultimul meci intre Moraru si Ioja se joaca, sambata, la Vatra Dornei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul zilei de sâmbătă, în cadrul unei întâlniri de grad zero, se va decide o data pentru totdeauna cine este candidatul agreat de Organizaţia Judeţeană a PNL Suceava pentru fotoliul de primar al municipiului Vatra Dornei.

Potrivit afirmaţiilor făcute de liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, pe parcursul zilei de joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul partidului, întâlnirea va avea loc chiar la Vatra Dornei, în cadrul acesteia urmând a se stabili, pe lângă situaţia lui Ioan Moraru şi ceilalţi candidaţi liberali din localităţile aflate în zona de munte.

„Vom avea o întâlnire pe toată zona Dornelor, cu toţi candidaţii noştri de primari şi vom stabili exact care va fi structura listelor atât pentru primării cât şi pentru consiliile locale precum şi a reprezentanţilor liberali din Bazinul Dornelor pentru Consiliul Judeţean pe care mai apoi le vom bate în cuie cu PSD în vederea realizării unei alianţe puternice, solide care să ofere garanţia câştigării alegerilor locale şi parlamentare”, a declarat Alexandru Băişanu.

În ce priveşte lupta dintre cei doi membri USL pentru fotoliul de conducere al primăriei dornene, actualul edil şi social-democratul Cezar Ioja, preşedintele PNL Suceava nici nu concepe altă desemnare decât cea a liberalului Ioan Moraru.

„Am încredere în maturitatea politică a colegilor din PSD şi sunt convins că partenerii din Uniune vor înţelege necesitatea unui candidat unic în majoritatea localităţilor. Mie îmi pare rău de Cezar Ioja, dar în momentul acesta lucrurile sunt foarte clare, iar Cătălin Nechifor trebuie să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava şi are nevoie de sprijinul liberalilor în această luptă care se arată una destul de grea, aşa cum va avea nevoie de sprijinul membrilor social-democraţi şi candidatul liberal la Primăria municipiului Suceava fără de care ar avea şanse mult mai mici”, a conchis Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de