Tinerii din UNPR Suceava organizeaza evenimentul „Dragobetele indragostitilor de politica”


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Judeţeană de Tineret UNPR Suceava organizează vineri, 24 februarie 2012, evenimentul „Dragobetele îndrăgostiţilor de politică ”, ce va avea loc la Salzburg Café din Suceava, începând cu ora 18, informează preşedintele Organizaţiei de Tineret UNPR Suceava, Florin Marciuc.

Potrivit acestuia, la manifestare au fost invitate organizaţiile de tineret ale principalelor partide politice din Suceava.

“Tinerii din partidele politice sucevene sunt provocati, de Dragobete, să participe la un concurs de declaraţii de dragoste, neţinându-se cont de culoarea politică sau de doctrine. Cele mai haioase, siropoase sau originale declaraţii de dragoste vor fi premiate, premiul cel mare constând într-o cină romantică la restaurantul << Latino >> din Suceava.

Cu ocazia acestui eveniment Organizaţia de Tineret UNPR Suceava îşi doreşte ca tinerii de pe scena politică suceveană să încerce o altfel de comunicare, una inedită, împăciuitoare şi eficientă.

Trebuie să avem puterea să privim dincolo de aparenţe, aparenţe născute dintr-o realitate cotidiană din ce in ce mai tumultoasă şi mai dură. Vrem să lansăm o invitaţie la fair-play politic. Trebuie sa invăţăm să iubim, să ne respectăm reciproc şi să conştientizăm că avem o mare responsabilitate în a reprezenta interesele cetăţenilor. Totodată, în aceeaşi zi se vor împărţi baloane în formă de inimă şi fluturaşi publicitari cu mesaje împotriva consumului de etnobotanice”, a declarat preşedintele Organizaţiei de Tineret UNPR Suceava, Florin Marciuc.


Intră acum și în grupul de