Deputatul Catalin Nechifor si-a donat indemnizatia de parlamentar sinistratilor din Vrancea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că a transmis, miercuri, prin mandat poştal, 4.000 de lei, reprezentând indemnizaţia de parlamentar, într-un cont deschis la Trezoreria din Focşani. El a arătat că nu a încasat încă indemnizaţia pentru luna februarie, care este plătită în 5 martie, dar a considerat că trebuie ca aceşti bani să ajungă cât mai repede pentru a-i ajuta pe sinistraţii din Vrancea, motiv pentru care a decis să-i trimită miercuri.

Parlamentarul social-democrat a spus însă că a pierdut trei ore întrucât nu a reuşit să trimită banii nici de la o sucursală bancară şi nici din Trezoreria Suceava şi că a fost nevoit să-i trimită prin mandat poştal. „Mi-au spus că vor ajunge în trei zile. Mai repede ajungeam eu pe jos”, a spus Nechifor.

El a arătat că PSD Suceava a mai trimis sinistraţilor din Vrancea camioane cu lemn de foc şi ajutoare constând în alimente, dar că e nevoie şi de bani pentru că autorităţile locale din zonă ştiu ce nevoi imediate există.


Intră acum și în grupul de