Acasă Politica UNPR, somata de liderul PNL, Alexandru Baisanu, sa isi ridice un banner...

UNPR, somata de liderul PNL, Alexandru Baisanu, sa isi ridice un banner din incinta Scolii generale Nr. 3 din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul liberalilor suceveni, Ştefan Alexandru Băişanu, a solicitat luni demiterea directorului Şcolii generale nr. 3 din municipiul Suceava, după ce, asistând în week-end la un concurs şcolar de înot la care a luat parte şi fata lui, a constatat, cu surprindere, că în incinta sălii bazinului de înot, care aparţine unităţii şcolare, a fost amplasat un banner al UNPR. „Este inadmisibil să se ajungă până la astfel de gesturi. Cer UNPR să-şi retragă imediat banner-ul de acolo, iar inspectorul şcolar general să demită directorul acestei şcoli generale pentru că a permis ingerinţe politice într-o şcoală”, a spus Băişanu, într-o conferinţă de presă.

El a subliniat că atunci când a văzut banner-ul UNPR şi-a adus aminte de perioada când era elev, iar în şcoală vedea peste tot chipul „Stejarului din Scorniceşti”, steagurile PCR sau stema PCR.



Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Petru Carcalete, a declarat că a aflat de la ziarişti despre această situaţie. „Vom analiza să vedem cum s-a întâmplat aşa ceva”, a spus Carcalete.

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că UNPR a fost sponsor al unui concurs organizat de Asociaţia judeţeană de nataţie. Ea a arătat că UNPR Suceava a sprijinit şi va sprijini sportul, cu toate formele sale de manifestare, motiv pentru care a organizat în ultimii ani Cupa Mărţişorului la Fotbal, Crosul Tineretului şi a fost alături de nenumărate ori de organizatori la evenimente sportive.

Vartic a precizat că cea de-a 19-a ediţie a Concursului de înot “Cupa Bucovinei” ce s-a desfăşurat în week-end la Şcoala Generală nr. 3, a fost organizat de Asociaţia Judeţeană de Nataţie Suceava care a închiriat bazinul pe perioada desfăşurării concursului, iar UNPR Suceava a fost unul dintre sponsori, iar banner-ele sponsorilor sunt montate de organizatori.

„Situaţia a fost remediată şi noi rămânem fideli ideii de sprijin acordat formelor de manifestare sportivă şi faptului că în şcoală nu se face politică”, a spus preşedintele UNPR Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version