Baisanu: „Ii dorim succes lui Carcalete in PNL si cu candidatura la Primaria Radauti pe care ne-o dorim castigata”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PNL Suceava

Alexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava

TEXT LIVE:

“Ii dorim succes lui Carcalete in PNL si cu candidatura la Primaria Radauti pe care ne-o dorim castigata. PDL are o mare problemă în momentul de faţă. Vă vom prezenta în perioada următoare şi pe ceilalţi care sar din barca lui Flutur, viceprimari şi consilieri locali.

E important ca la Rădăuţi USL să fie o echipă care să îl trimită acasă pe Olărean, un om care nu a dus la îndeplinire mai nimic din ce doresc rădăuţenii.

La Fălticeni, domnul Aldea stă mai bine decât candidatul de la PSD. Vom face un sondaj comun ca să definitivăm candidatul.

Nu avem un target de membri PDL pe care să îi aducem în partid. Toţi membrii PDL care au venit nu au fost curtaţi. Au venit că s-au săturat de Flutur.

Străzile pe care primarul Lungu vrea să le denumească cu nume celebre sunt de fapt niste uliţe. Nici asfalt nu au. Unele nu au nici apă curentă.

În opt ani, Lungu nu a reuşit să rezolve problema cîinilor comunitari. Dacă un liberal s-ar afla la conducerea primăriei, în două luni nu ar mai fi câini pe străzi.”


Intră acum și în grupul de