Cristian Cuciurean a fost numit oficial inspector scolar general al ISJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, Cristian Cuciurean, a fost numit şef la conducerea instituţiei în locul lui Petru Carcalete.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IŞJ Suceava, Laura Hacman, “începând cu data de 5 martie 2012, Cuciurean a fost numit inspector şcolar general la
Inspectoratul Şcolar, prin detaşare în interesul învăţământului”.

Subprefectul de Suceava, Angela Zarojanu, a anunţat, marţi, în cadrul reuniunii semestriale de management, la care au participat directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Suceava, că Cristian Cuciureanu va asigura interimatul la conducerea ISJ Suceava până când ministrul Educaţiei, Cătălin Baba, va semna ordinul prin care va desemna persoana care va ocupa funcţia de inspector şcolar general al judeţului Suceava.

Cristian Cuciureanu, membru al PDL Câmpulung Moldovenesc, a fost numit anul trecut inspector şcolar general adjunct a judeţului Suceava.

Funcţia de inspector şcolar general al judeţului Suceava a fost ocupată de profesorul Petru Carcalete până luni când ministrul Educaţiei, Ovidiu Baba, a emis un ordin prin care încetează detaşarea lui Petru Carcalete în funcţia de inspector şcolar general al ISJ Suceava, funcţie pe care o deţine din 2005. Totodată, ordinul prevede că fostul inspector şcolar general revine la catedra rezervată.

Destituirea lui Carcalete a fost luată la câteva ore după ce liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că Petru Carcalete, vicepreşedinte al PDL Suceava, preşedinte al PDL Rădăuţi, s-a înscris în PNL şi va fi candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. Petru Carcalete a fost lider al PNL Rădăuţi până în 2007, când s-a înscris în PLD alături de Gheorghe Flutur şi apoi a continuat activitatea în PDL.


Intră acum și în grupul de