Primarul Lungu spera din tot sufletul in calificarea handbalistilor suceveni. Pana atunci, vin banii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În aşteptarea sferturilor Challenge Cup, handbalistii suceveni au primit primele sume de bani din partea Primăriei Suceava. Potrivit conducerii administraţiei publice locale, pentru 2012, din bugetul local a fost alocată pentru clubul local de handbal suma de 11,6 miliarde lei vechi, iar pe parcursul zilei de luni, au fost virate în conturile acestuia primele două miliarde.

Potrivit declaraţiilor edilului şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, făcute pe parcursul zilei de miercuri în cadrul unei conferinţe de presă, până la finele lunii, se va încerca virarea a încă două miliarde pentru o cât mai bună susţinere financiare a activităţii handbalistice, una care înregistrează performanţe deosebite în activitatea sportivă din judeţul Suceava.

„Pe parcursul zilei de luni, au fost virate 200.000 de lei, iar până la sfârşitul acestei luni, îmi doresc să mai facem un transfer asemănător către Clubul Universitatea Suceava. Recunosc faptul că îmi pun toate speranţele în dubla cu Sporting Lisabona chiar dacă vor fi meciuri foarte grele, dar poate va fi o minune şi ajungem până în finală”, a declarat Ion Lungu.

În sferturile Challenge Cup, universitarii suceveni îi vor întâlni pe handbaliştii de la Sporting Lisabona, în data de 17 martie, pe teren propriu, urmând ca în 24 martie, să susţină partida retur în Portugalia.


Intră acum și în grupul de