Balan: „Pe 10 iunie cand se vor numara voturile, imi voi aroga si eu o parte dintre meritele realegerii lui Flutur si Lungu in functii”


Intră acum și în grupul de

Ioan Bălan, deputat PDL de Suceava

TEXT LIVE:

“Sunt la suceava tineri din 16 judete. Am emotii pentru ca e nevoie de un discurs care sa prinda, dar sa fie ancorat in realitate. Trebuie sa vorbim mai multe despre rolul si implicarea tinerilor in partid si campanie.

Ma bucur ca sunt ales de PDL sa conduc campania lui Flutur si Lungu. Pe 10 iunie cand se vor numara voturile, imi voi aroga si eu o parte dintre meritele realegerii lui Gheorghe Flutur si Ion Lungu in functii.

Am vazut la Suceava cea mai mare implicare a tinerilor in politica. Exemplul cel mai elocvent este la noi. PDL e un partid atractiv. Absolut niciodata nu am fugit de intalnirile cu oamenii. Noi suntem pentru dezbatere publica. Vad ca opozitia nu prea are curaj sa vina la dezbaterile publice.

Trebuie sa vedem la Suceava ca Flutur si Lungu ca actori politici prinicipali si-au facut datoria cu prisosinta. Tinerii i-au sprijnit din plin. Sunt tineri la Suceava care au demonstrat abilitati pe care nu le-am sesizat nici la seniori. Un exemplu e Harsovschi. La fel si Luhan sau Homiuc. Poate ca unii si-au dorit mai mult. dar tot timpul e bine sa aveti si o doza mica de intelepciune ca nu toti pot fi primari, viceprimari sau europarlamentari.

Unii dintre noi au folosit in campanie sefi de campanii de la Bucuresti care i-au transformat atat de tare incat nu ii mai recunoasteam nici noi. Erau momente cand nu cunosteam nici noi persoana decat dupa ce citeam numele pe afis. Este bine sa transmitem mesajul cu fortele noastre si cu sinceritate. Nu am vazut om mai determinat ca Gheorghe Flutur. Am facut experimente sa vedem cine tine ritmul lui. Nimeni nu a rezistat mai mult de trei zile.

Au fost actiuni pe care l-am rugat pe Flutur sa nu le faca pentru ca sunt riscante. Dar atat determinare nu am vazut la nimeni. Una a fost cortul din fata CJ. La Suceava suntem in fieful celei mai puternice organizatii PDL din Romania.”


Intră acum și în grupul de