Nechifor: „Flutur si Lungu s-au ocupat, pana acum, de altceva si nu de locuri de munca. S-au ocupat de afaceri de partid”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Va pot spune ca merg in lupta electorala pana la capat pentru ca am multi oameni care ma sustin. Nu stim inca la ce data vor fi alegeri locale anul asta.

De cand PDL-istii guverneaza in plan local promit ca isi iau ranita in spate de parca pana acum nu puteau face asta. Fata de 2008, Suceava a pierdut 18.000 de posturi.

Flutur si Lungu s-au ocupat pana acum de altceva si nu de locuri de munca. S-au ocupat de afaceri de partid. Ii cer lui Flutur o dezbatere publica pe turism. Vreau sa dezbat cu Flutur strategia pe turism a PSD, dar vad cu nu am cu cine pentru ca Flutur fuge de mine. Din dezbaterea asta pot iesi idei foarte bune pentru turism.

De cand e Flutur presedinte la CJ, nu am vazut o realizare notabila pe turism. A cheltuit 7 milioane de euro pe turism si nu se vede nimic. Vrem sa aducem fonduri europene pe primariile integrate deja turistic si sa folosim parteneriatul public-privat. Nu avem elemente pe care turistul sa cheltuie.

Vrem sa cream un resort nou in zona Dorna sau in Calimani unde exista domeniu schiabil. Sa existe zapada cel putin 4 luni pe an.

E important ca Suceava sa dezvolte un parc industrial si sa il replicam la nivel de localitati mai mici. A existat candva traditie pe anumite zone.

Nu as vrea ca pe viitor sa existe facilitati doar pentru firmele straine, iar cele romanesti nu au avut nici un fel de beneficiu. Vrem competitie egela pentru toti.

Va anunt ca de la PSD a plecat un sigur primar, cel de la Vulturesti. Restul, daca vor sa plece, pot sa o faca. Nimeni nu e de neinlocuit. Masina de vot PDL cu brosura pe masa, in sectia de votare, ca sa stie cum trebuie sa fure alegerile, va functiona foarte bine in perioada urmatoare.

Nici nu stie Flutur cat de hotarati suntem sa mergem pana la capat. Vine cu tot felul de lucruri de prin dosare cu care manipuleaza oamenii. “


Intră acum și în grupul de