Mircea Irimescu, deputat PNL: „Greva parlamentara nu foloseste nimanui si arata doar limita clasei politice pentru dialog” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Mircea Irimescu, a declarat, joi, că greva parlamentară nu foloseşte nici puterii şi nici opoziţiei şi şi-a exprimat speranţa că aceasta se va încheia cât mai curând şi se va reveni la normalitate. „Greva parlamentară nu foloseşte nimănui şi arată doar limita clasei politice pentru dialog şi sper să se termine cat mai repede”, a spus Irimescu, într-o conferinţă de presă.

Ulterior, el a declarat că în prezent, există un deficit de dialog care nu foloseşte nimănui, nici măcar puterii, chiar dacă puterea îşi impune opiniile în absenţa opoziţiei. „Trebuie să se ajungă la responsabilitate, iar fiecare să-şi ştie locul în sistemul democratic”, a spus Irimescu.

Deputatul liberal a mai adăugat că greva parlamentară a fost o acţiune cu justificarea ei în momentul în care a fost începută, într-o perioadă în care erau şi proteste de amploare în stradă, dar că acum există o altă situaţie. „În situaţia asta, trebuie responsabilitate şi trecut de acest moment, iar puterea să discute cu opoziţia împrejurările de revenire”, este de părere Irimescu.

El a mai declarat că impresia sa este că mulţi dintre parlamentarii opoziţiei şi-ar dori revenirea la normalitate.


Intră acum și în grupul de