Mirza: „Pentru Primaria Suceava sper sa candideze liderul PNL de la judet”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Gavril Mîrza, vicepresedinte PSD, senator PSD de Suceava

TEXT LIVE:

“Protestul parlamentar continua. Cred ca nu peste mult timp vom reveni in Parlament pentru ca pe ce a fost in Guvern cu UMF vom depune o motiune de cenzura.

Nu stiu pana unde va merge puterea cu cedarile pentru UDMR. Urmeaza sediul din Modrogan ca si asa din toamna nu vor mai avea nevoie de sediu la cati vor ramane.

In romania se iau masuri dupa cum vrea muschii unui singur om. Basescu, cand a vrut, a vazut de unde se pot mari salariile bugetarilor. Numai daca se intrerupe furtul din banul public, practicat de actuala putere portocali, vor fi bani pentru marirea salariilor si pentru celelalte cheltuieli.

Precedentul creat la Targu Mures e extraordinar de periculos. O segregare pe criterii etnice care a mai fost in 1938 in CLuj si a dat nastere Miscarii Legionare. Nu putem admite la nesfarsit santajul unei minoritati, chiar daca e UDMR. Am sesizat ca si studentii din Suceava s-au solidarizat cu cei din Targu Mures.

Actuala putere portocalie, la nivel de judet, sa isi asume matrapazlacurile si scurgerile de bani publici in pusculita de partid. Vor da socoteala in curand.

Avem cam 15 localitati unde nu am definitivat cine sa isi puna candidatul de primar si cine de viceprimar. Vrem sa realizam sondaje comune aici. Vor fi si localitati unde vom candida separat. Unii trebuie sa cedeze, altii sa mai ceara. E normal sa intram la negocieri. Nu am exclus pe nimeni din partid.

Pe noi ne inspaimanta surprizele la care suntem impinsi sa le auzim de la PNL Suceava. Pentru Primaria Suceava sper sa candideze liderul PNL de la judet. Auzim si noi fel de fel de lucruri despre acest viitor candidat PNL de la Primaria Suceava, dar mi-ar placea sa nu fie adevarate. “


Intră acum și în grupul de