Doua spectacole de teatru, amanate, la Casa de Cultura din Suceava. Afla aici care


Intră acum și în grupul de

Spectacolele “Străini în noapte” şi “Două vizite” au fost amânate, informează într-un comunicat de presă, Viorel Brînză, reprezentant al Casei de Cultura Suceava.

Potrivit acestuia, din motive organizatorice, spectacolul de teatru „Străini în noapte”, cu actorii Florin Piersic şi Medeea Marinescu, o comedie romantică de Eric Assous, tradusă în limba română de Radu Beligan şi Liviu Dorneanu, care trebuia să aibă loc în data de 20 martie, de la ora 19:00, s-a amânat pentru data de 22 martie, la aceeaşi oră. Biletele vândute (70 de lei sau 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) rămân valabile.

Conform aceleiaşi surse, spectacolul de teatru „Două vizite”, după A. P. Cehov, programat iniţial pentru data de 22 martie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură din Suceava, a fost amânat pentru data de 26 martie, tot de la ora 19:00. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Florin Şerbănescu, Simona Vlad-Sabie şi George Creţu. Regia şi adaptarea artistică, Florin Şerbănescu. Biletele costă 20 de lei. Elevii, studenţii şi pensionarii vor plăti 10 lei pentru un bilet. “Biletele deja vândute rămân valabile”, transmite Viorel Brânză în document.


Intră acum și în grupul de