Nr. 2 din PDL demisioneaza si trece la PNL. PDL Suceava evita sa comenteze situatia. Liderul PSD crede ca vor urma si alte demisii suprinzatoare din PDL


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a demisionat din partid si va candida pentru functia de presedinte al CJ Caras Severin, din partea PNL. El va anunta, miercuri, motivele care l-au determinat sa faca acest gest.

Alaturi de Frunzaverde, vor pleca din PDL 42 de primari din judetul Caras Severin si trei parlamentari, au precizat surse politice.

Niciun lider al PDL Suceava nu a dorit sa comenteze aceste informatii, aratand ca, deocamdata, Sorin Frunzaverde nu si-a anuntat oficial retragerea din PDL.

Sorin Frunzaverde a fost ales prim-vicepresedinte al PDL la Conventia Nationala din 2011, alaturi de Gheorghe Flutur, Teodor Baconschi si Roberta Anastase.

Liderul PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, a apreciat ca vor mai urma si alte demisii surprinzatoare din PDL.

De remarcat ca si presedintele PDL Olt , Darius Valcov, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Slatina, ca demisioneaza din partid si a mentionat ca, potrivit statutului alesilor locali, aceasta demisie inseamna si renuntarea la mandatul de primar.


Intră acum și în grupul de