Daca iese primar, Alexandru Baisanu si l-ar dori pe Ion Lungu in echipa de conducere a administratiei locale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, joi, într-o întâlnire cu presa, că şi-ar dori ca în echipa de conducere pe care o va coordona dacă este ales primar să se regăsească şi actual edil, Ion Lungu.

Liderul liberalilor suceveni a mai afirmat că acest lucru va fi unul benefic deoarece în opt ani de mandat, actualul primar a făcut numeroase greşeli din care speră că a învăţat, iar în viitor, problemele ce i se vor încredinţa vor fi rezolvate mult mai bine.

„Am încredere în votul cetăţeanului educat şi informat, a oamenilor care ştiu ce trebuie să voteze şi sunt convins că primarul Ion Lungu nu va mai fi primar. Totuşi, în opinia mea, el nu trebuie aruncat în afara administraţiei locale pentru că în opt ani de exerciţiu în Primărie a acumulat o experienţă sănătoasă şi îi propun astfel funcţia de viceprimar”, a declarat Alexandru Băişanu.

Întrebat dacă îl vede pe Ion Lungu şi reîntors în rândurile liberalilor de unde a plecat în PDL, preşedintele PNL Suceava a negat categoric acest lucru chiar şi dacă actualul primar ar solicita acest lucru.

„În perioada următoare, românii nu mai trebuie să voteze asfalt sau pavele pentru că oraşele nu sunt nişte noţiuni abstracte de care se pot folosi în discursurile lor primarii şi preşedinţii de consilii judeţene, ci sunt formate din oameni cu probleme, probleme pe care acum în municipiul şi în judeţul Suceava nimeni nu le ia în seamă. Tot ceea ce se întâmplă acum este o mascaradă, un vis urât din care trebuie să ieşim imediat după data de 10 iunie”, a mai adăugat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de