Liderul PSD Suceava: Opozitia se intoarce in Parlament pentru „schimbarea presedintelui hot” al Camerei Deputatilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Opoziţia se întoarce în Parlament dacă are la ce, a declarat, luni, liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, precizând că aceasta va participa la vot pentru chestiuni majore ce ţin de decizii majore ale statului român şi la parcursul european al ţării, dar şi pentru „schimbarea preşedintelui hoţ” al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. „Sper ca PDL să pună pe altcineva să numere voturile şi nu pe Roberta Anastase”, a spus Nechifor. El a mai arătat că opoziţia va merge în Parlament şi pentru înlocuirea actualului „guvern provizoriu” care dă „pe şest” bogăţiile naturale ale ţării.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Reşiţa, că începând de luni, opoziţia va avea majoritate la Senat, iar USL va declanşa o “acţiune” pentru înlocuirea preşedintelui Camerei Deputaţilor, pentru a se dovedi, prin vot, dacă puterea mai are majoritate în acest for. USL intenţionează să depună moţiunea de cenzură legată de hotărârea de guvern prin care la UMF Târgu-Mureş sunt înfiinţate linii cu predare în limba maghiară în data de 17 aprilie, au declarat, joi, surse politice. Potrivit surselor citate, s-a început deja lucrul la textul moţiunii, care va aminti şi de situaţia de la UMF.


Intră acum și în grupul de