Tudor Placinta este noul sef al ATOP Suceava


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean Tudor Plăcintă este noul preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Suceava, el fiind ales de membrii ATOP in cursul zilei de marţi.

Plăcintă il înlocuieşte in funcţie pe fostul consilier judetean Petru Carcalete, care a fost schimbat din funcţie, după ce a anunţat că a trecut la PNL Suceava si că va candida din partea USL la funcţia de primar al oraşului Rădăuţi.

Tudor Plăcintă este una dintre tinerele speranţe ale PDL Suceava remarcându-se pe parcursul mandatului său cu câteva intervenţii în plenul CJ, are doar 34 de ani, este inginer silvic si lucrează în cadrul Direcţiei Silvice Suceava.

„Dat fiind faptul că in doua luni ne expiră mandatul de consilieri judeţeni vom dori să adoptăm în regim de urgenţă planul strategic al ATOP pentru anul 2012 şi să venim în faţa deliberativului judeţean cu raportul activităţi din primul trimestru al acestui an”, ne-a declarat marţi, la câteva minute după investirea in funcţie, Tudor Plăcintă.

El a mai spus că una dintre preocupările cu caracter imperativ a membrilor ATOP vor fi măsurile de verificare a armamentului existent la persoanele care au drept de port-armă din judeţ precum şi situaţia câiinilor fără stăpân din fondurile de vânătoare.


Intră acum și în grupul de