Corneliu Vornicu: Sloganul sub care va candida Ion Lungu va fi „Pavele = Lovele” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni nu îşi pot explica decizia luată de edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, de a înlocui pavele de pe trotuarele existente în zona centrelor comerciale adiacente străzii Calea Unirii. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, aceştia, prin vocea vicepresedintelui Organizatiei Municipale Suceava a PNL, consilierul local Corneliu Vornicu, au acuzat din nou risipa banului public pe care municipalitatea o face prin acest gest.

“În preajma Sărbătorilor Pascale, am observat un fenomen ciudat ce se petrecea în una din cele mai aglomerate zone din oraș, cea a marilor centre comerciale de pe Calea Unirii, și anume, faptul că niște oameni extrem de harnici schimbau de zor pavelele și bordurile montate în urmă cu 2-3 ani și le înlocuiau cu altele noi, ori ceea ce nu înțelegem noi și sucevenii este sensul acestor lucrări și de ce trebuie să se reinvestească iar într-o lucrare care, chiar și după 2-3 ani, era aproape ca în starea inițială”, a declarat Corneliu Vornicu.

Acesta a mai afirmat că nu ar fi nimic de obiectat atâta timp cât lucrările ar fi de un real folos și cu adevărat necesare pentru locuitorii acelor zone, şi nu altele ar fi priorităţile din municipiul Suceava, oferind drept exemplu „străzile oraşului, inclusiv bulevardul principal recent modernizat şi care arată ca după bombardament”.

„Avem cumva străzi impecabile, prea multe spații verzi, prea multe locuri de joacă pentru copii, prea multe parcări subterane și supraterane, prea multe terenuri de sport, prea multe gropi ecologice sau prea multe adăposturi pentru câinii comunitari, de ne permitem luxul de a schimba pavelele și bordurile o dată la 2-3 ani? Evident că răspunsul este unul negativ și că doar aroganța de care dau dovadă cei de la Primăria municipiului Suceava, în frunte cu Ion Lungu, poate duce la o astfel de sfidare a suceveanului și a banului public”, a mai declarat Corneliu Vornicu.

Consilierul local liberal a mai spus că în timpul campaniei electorare, sloganul sub care va candida Ion Lungu va fi „Pavele = Lovele“.


Intră acum și în grupul de