UNPR Suceava isi lanseaza, vineri, candidatii pentru alegerile locale din iunie


Intră acum și în grupul de

Candidaţii UNPR pentru funcţia de primar şi de consilieri locali din 20 de localităţi din zona Suceava vor fi lansaţi vineri, la Casa de Cultura a Sindicatelor, în cadrul unei acţiuni organizate de organizaţia suceveană a progresiştilor.

Cu această ocazie, va fi lansat şi candidatul la funcţia de primar al municipiului Suceava, Adrian Macovei, precum şi candidaţii pentru Consiliul Local al municipiului Suceava.

UNPR Suceava va anunţa candidaţii pentru funcţia de primar şi de consilieri locali din Bosanci, Dumbrăveni, Fântânele, Ipoteşti, Liteni, Salcea, Hânţeşti, Siminicea, Udeşti, Vereşti, Adâncata, Pătrăuţi, Şcheia, Dărmăneşti, Mitocu Dragomirnei, Stroieşti, Moara, Buneşti şi Vultureşti.

În cadrul acestei manifestări, preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, candidatul UNPR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, va anunţa programul propriu de dezvoltare a zonei, program care va include atât proiectele locale cât şi un concept zonal integrat.

„Avem candidaţi în toate localităţile. E vorba de oameni foarte apreciaţi în comunităţile lor. Candidaţii propuşi de UNPR în localităţile judeţului sunt oameni care, în mare parte, nu au mai făcut politică, sunt oameni tineri, oameni cu iniţiativă, sunt oameni care au un proiect bun pentru localităţile lor. Sunt oameni care vor progresul localităţilor şi al oamenilor din această zonă”, a spus presedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic.


Intră acum și în grupul de